Tickets

Dames, laat jullie het hof maken, geniet van een unieke avond en breng al je vriendinnen mee.

“Omdat meisjes ’t allermooist zijn op aard en niets hun schoonheid evenaart”, wordt voor het eerst in de bestaansgeschiedenis van De Plomblom een echte Ladies Night georganiseerd.

En welke temptations kunnen hiervoor beter van dienst zijn dan Bram en Lennert? Zij zullen deze avond opluisteren met de meest vrouwvriendelijke muziek allertijden, want het werd hoogtijd om alle Anne’s, Louise’s, Marie-Lou’s en Domino’s te eren, ja zelfs Barbara zal niet worden vergeten.

Verwacht je aan een avondvullend programma vol verrassingen en een heleboel zoetigheden. Omdat zij met hun twee “all the single ladies, all the single ladies” onmogelijk de baas kunnen, worden ze bijgestaan door de meest sexy sharp dressed boysband van het land, maar brengen ze ook enkele zeer vrouwvriendelijke very very special guests mee. Speciaal voor deze hoogdag zal de zaal worden omgetoverd tot een heuse danstempel, inclusief cava- en cocktailbar en omdat “je zeker niet naar huis hoeft vannacht” is er na de show nog een girls only afterparty met DJ Kaaprisun.

Dames, laat jullie het hof maken, geniet van een unieke avond en breng al je vriendinnen mee.

Because: “Who run the world?” Inderdaad…

i.s.m. vzw Goodnoise


Prijzen

Basisprijs: € 27 / Reductie: € 26 / Vriendenpas: € 25

Locatie